Показ дописів із міткою Клуб цікавих зустрічей. Показати всі дописи
Показ дописів із міткою Клуб цікавих зустрічей. Показати всі дописи

четвер, 4 січня 2024 р.

Святковий концерт Театру народної творчості «Берегиня»

                          У відділі мистецтв Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені  І.П. Котляревського зібралися палкі шанувальники Театру народної творчості «Берегиня» Територіального центру соціального обслуговування виконкому Київської районної в м. Полтаві ради, який по праву належить до найкращих колективів міста.



четвер, 1 червня 2023 р.

середу, 18 січня 2023 р.

У стоп-кадрі – мистецтво і митці!

18 січня у відділі мистецтв пройшла творча зустріч з Володимиром Коротковим, в рамках якої відбулося урочисте відкриття його нової виставки «У стоп-кадрі – мистецтво і митці».




четвер, 10 листопада 2022 р.

понеділок, 29 серпня 2022 р.

четвер, 11 серпня 2022 р.

Концерт «Музичний калейдоскоп»

У відділі мистецтв ПОУНБ імені І. П. Котляревського в рамках літніх концертних програм продовжуються заходи за участю юних виконавців, викладачів Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко, аматорів.


четвер, 25 листопада 2021 р.

Виставка картин Івана Туника


В рамках засідання клубу «Цікаві зустрічі» відбулося знайомство із творчістю художника-аматора Івана Семеновича Туника. Як говорить сам автор робіт, нині ветеран органів внутрішніх справ, ще із дитинства мріяв стати художником, проте, зреалізуватися творчо вдалося лише у захопленні. 

неділю, 12 вересня 2021 р.

Поетичні читання у клубі «Цікаві зустрічі»

 12 вересня у клубі «Цікаві зустрічі» відбулись поетичні читання, учасниками яких стали:

  • Членкиня Полтавської спілки літераторів, керівниця літературної студії Полтавського міського клубу ветеранів війни та праці України Ніна Гриб;
  • Членкиня громадської ради ПСЛ Валентина Нездойминога;
  • Член літературної студії «Голос ветерана» вищезгаданого клубу Володимир Анацький;
  • Член клубу «Цікаві зустрічі» Віктор Шпехт;
  • Поетеса з Новосанжарщини Любов Машура.

четвер, 15 жовтня 2020 р.

У вільному доступі – дебютна збірка поезій Ольги Ковальової

Ми завжди з радістю приймаємо у себе творчих особистостей, проводимо презентації їхніх нових поетичних та прозових збірок. Ці заходи зазвичай збирають в нашій бібліотеці чималу кількість зацікавлених користувачів.

Проте умови пандемії не дозволяють робити цього останнім часом. Тому презентація збірки поезій Ольги Ковальової «Соединяющие нити», під час якої присутні поринули у магію авторського зворушливого читання віршів, відбулася за присутності невеликої кількості любителів поезії.


понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Презентація книги Ольги Ковальової «Соединяющие нити»

Презентація нової книги – завжди радісна та хвилююча подія і для автора, і для читачів. 4 жовтня у відділі мистецтв зібрались любителі поетичного слова, щоб відзначити подію в літературному житті клубу «Цікаві зустрічі» – вихід у світ книги Ольги Ковальової. 

Дебютної книги поезій під назвою «Соединяющие нити», яка побачила світ у видавництві «АСМІ» у 2020 році.


понеділок, 18 листопада 2019 р.

Свято осені, романтики і почуттів

Вечір музики та поезії «Осінні мотиви» відбувся 17 листопада 2019 року в колі прихильників поезії та музики.
Ініціатором проведення заходу виступила співачка Віра Мотчана.

вівторок, 21 травня 2019 р.

Виставка «майстра на всі руки» Віталія Леміжанського

19 травня у відділі мистецтв відкрилась виставка почесного члена клубу «Цікаві зустрічі» Віталія Леміжанського. 
Він – інженер-геолог. 40 років працював у геологорозвідувальних, нафтогазовидобувних підприємствах і наукових закладах України. 
Виріс в сім’ї, де любов до творчої праці з діда-прадіда. Як знак поваги до предків на виставці були старовинні та сучасні світлини рідних в рамках, зроблених самим автором. 

понеділок, 13 травня 2019 р.

Острови відкривать нам завжди не пізно…

Книгу з промовистою назвою: «К неоткрытым островам» презентував Юрій Жолтишев. Навіть дизайн обкладинки книги мимоволі спонукає здійснити мандри. 
А мандри – це завжди чудово, це нові знайомства, нові емоції та враження, а потім – гарні спогади. 

понеділок, 15 квітня 2019 р.

Вечір поезії та романсової лірики Якова Купінського

Творчі вечори в обласній бібліотеці проводяться часто. На подібні заходи завжди збирається багато людей. Приємно, що вони хочуть культурно розвиватися і проводити час з користю. Цей напрям користується величезною популярністю у відвідувачів бібліотеки. 

понеділок, 18 березня 2019 р.

Життя як пісня, що не віддзвенить…

Візьми з собою мою пісню –
Я в неї щастя наспівав.
В. Івасюк
Творчості Володимира Івасюка, який був не просто музикантом та одним із творців української естрадної музики, а патріотом України, був присвячений вечір-портрет «Життя як пісня, що не віддзвенить…». 

понеділок, 18 лютого 2019 р.

Квиток до станції «Кохання»

За традицією, весело та креативно День святого Валентина святкують учасники клубу «Цікаві зустрічі». Цього року вони підготували яскраву концертну програму «Квиток до станції «Кохання» в стилі «романтік». І запросили 17 лютого всіх прихильників романтичних дат. 

неділю, 20 січня 2019 р.

Замками Німеччини з Леонідом Колєсніковим

Восени минулого року відвідувачі Бібліотеки разом з Леонідом Колєсніковим здійснили романтичну подорож до Південної Німеччини. Вона викликала захоплення тих, хто цікавиться архітектурою та історією різних країн та обожнює мандрівки. 
20 січня в рамках засідання клубу «Цікаві зустрічі» у літературній вітальні Бібліотеки відбулася чергова віртуальна подорож до Німеччини.